Kje kupiti semena indijske konoplje ter katera semena indijske konoplje izbrati

V današnji blog objavo bomo govorili o semenih indijske konoplje, točneje kje kupiti semena indijske konoplje grinsot.si. Ta semena so zelo iskana med kupci in jih lahko kupimo že v marsikateri trgovini z semeni. V blog objavi pa bomo govorili tudi o temu, katera semena izbrati za sajenje marihuane.

Kje kupiti semena indijske konoplje

Semena indijske konoplje lahko danes kupimo skoraj povsod. S tem ne mislimo na trgovine z živili, temveč na specializirane trgovine z Growshop ali Seedshop izdelki. Pri nas jih je že kar veliko, a danes bomo predstavili le najboljšo trgovino s semeni indijske konoplje Grinšot. V ponudbi imajo različna semena indijske konoplje od navadnih semen, pa vse do autoflower semena, feminizirana semena, autoflower feminizirana semena, ter tudi lowryder autoflower konopljina semena.

semena indijske konoplje

Katera semena indijske konoplje izbrati za sajenje

Pri izbiri semen indijske konoplje za sajenje moramo biti pozorni na nekaj dejstev. Najbolje si je prebrati proizvajalčev opis semen, da bomo vedeli kaj seme nudi. Pri gojenju indijske konoplje je potrebno povedati, da so za ljudi kateri gojijo indijsko konopljo zanimive le ženske rastlin. Moške rastline indijske konoplje pa lahko uporabimo le za oploditev ženske rastline. Za gojenje konoplje lahko izbirate med temi semeni indijske konoplje:

  • navadno seme konoplje – Iz tega semena se lahko razvije moška ali ženska rastlina. Namenjena so tistim, kateri bi radi semena križali med seboj, da dobijo novo vrsto semen.
  • autoflower seme indijske konoplje – So semena, iz katerih zraste indijska konoplja, katera ni odvisna od dolžine dneva za cvetenje. Ta sorta, sama zacveti po določenem času rasti in doseže polno zrelost v 2-3 mesecih življenja. Ta semena so vsa križana s sorto Ruderalis, katera je neodvisna od dolžine dneva in noči.
  • feminizirana semena konoplje – To so semena iz katerih se razvijejo le ženske rastline in zato jim pravimo feminizirana semena. Lahko so autoflower ali navadna feminizirana semena.
  • lowryder semena – To je posebna omemba, saj so to v resnici autoflower semena nizke rasti, tam do 80 cm. Namenjena so tistim, katere moti višina indijske konoplje, saj bi jo kdo videl. Ta sorta je bolj bonsai in tudi pridelek ni obilen zaradi njene majhnosti.

V zvezi s semeni konoplje vas utegne zanimati tudi prispevek z recepti za lajšanje bolečin po telesni vadbi, saj le ti vključujejo zelo priporočljivo konopljino olje.

Vir