Neponovljivi Nerf rojstni dan

Ali ste že slišali za Fortnite Nerf pištole? Iščete ideje za zabavno preživljanje prostega časa? Morda praznovanje zabave? Če vas mika, da bi se vi ali vaš otrok preizkusili v streljanju, izmikanju, natančnosti, oblikovanju strategij in merjenju, potem je  neponovljivi Nerf rojstni dan v Paintball Ljubljana najboljša rešitev za to. Otrok in njegova družba vam bodo še dolgo hvaležni.

 

ZAKAJ IMETI NERF ROJSTNI DAN PRI PAINTNALL LJUBLJANA

Razlogov je seveda več. Vsak igralec se ima priložnost preizkusiti v:

– preciznosti,

– iznajdljivosti,

– koordinaciji,

– delanju strategij,

– skrivanju,

– natančnem merjenju v tarčo in

– izmikanju penastim puščicam, ki bodo leteli proti njem.

Prav tako bo moral vsak pokazati timski duh, taktično in ciljno-usmerjeno delovanje ter sodelovanje v skupini, da se bo med igro kar najbolje zabaval, dosegal odlične rezultate in hkrati prispeval k skupnemu cilju.

Poligon pri Pintball Ljubljana se nahaja na ljubljanskem barju, je zunanji, na travnati površini ter zelo razgiban, z možnostjo skrivanja za ovirami. Le nekaj metrov stran je tudi postaja za mestni avtobus. Paintball Ljubljana ponuja tudi možnost notranjega poligona v primeru slabega vremena. Ta se nahaja v klubu Cvetličarna.

Program je primeren za otroke od 6. do 10. leta starosti.

 

neponovljivi Nerf rojstni dan le pri Paintball Ljubljana

neponovljivi Nerf rojstni dan le pri Paintball Ljubljana

 

KAKO JE POSKRBLJENO ZA VARNOST

Oprema in zaščita med igro naj vam ne predstavljata skrbi. Za vse to namreč poskrbi ekipa Paintball Ljubljana. Vsak igralec v igri bo prejel zaščitno masko, kombinezon, Nerf pištolo in penaste puščice oz. metke. Staršem ni potrebno skrbeti za varnost, saj ekipa Paintball Ljubljana daje na prvo mesto previdnost, zabavo in seveda odgovornost.

 

KAKO POTEKA NERF ROJSTNI DAN

Za vas je ekipa Paintball Ljubljana zasnovala preprosto najboljši rojstnodnevni program, ki je sestavljen iz ogrevanja, igre, odmora in pogostitve. V prvem delu sprejme animator otroke pred vhodom ob dogovorjenem terminu, jih pozdravi in začne z razlago pravil in obnašanjem na poligonu. Za tem jim razloži in pokaže način polnjenja in sestavljanja NERF markerjev. Pred samim začetkom igre vse naučeno in povedano še preizkusimo in se naučimo streljati v različno postavljene tarče. Nato sledi delitev v ekipe. Po potrebi animator med igrami naredi pavzo za pijačo in prigrizke, da si borci naberejo novih moči.

 

POGOSTITEV ZA PRAVE BORCE

Za vas bo ekipa paintball Ljubljana pripravila prostor za pogostitev po silovitem boju. Tam se lahko izmučeni in žejni borci po končani igri z Nerf Fortnite pištolami spočijejo in si naberejo novih moči s prigrizki in pijačo. Ne glede na to, kateri paket izberete, vam omogočimo prostor za pogostitev, hladilnik in nož za torto ali pico. Animator v tem delu ni prisoten. S seboj prinesite le to, kar si boste želeli za pogostitev (torta, pica, krožniki itd.) Pri zakupljenem mini paketu traja igra 90 minut, pogostitev pa 45 minut, maxi paket pa obsega 120 minut igre in 60 minut pogostitve.

Preberite še: Ali paintball res boli