Praznovanje rojstnega dne

Praznovanje rojstnega dne

Te navadni rojstni dnevi dolgočasijo? Potem je čas, da prideš v Paintball Ljubljana in prideš na praznovanje rojstnega dne z nami. Ponujamo ti veliko raznovrstnih dejavnosti. Verjemi, da se splača.

NEKAJ NAJBOLJ ZANIMIVIH IDEJ ZA PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE PRI NAS

Preiskusi se v Paintballu

Paintball je razburljiv in tekmovalni šport. Igralci uporabljajo pištole in tekmujejo v moštvih ali samostojno, da odstranijo druge igralce s terena. Ekipe določi slavljenec, dobro pa je da so si enakovredne, da igra lepo steče. Gre za zelo zabavno igro. Če se želite naučiti igrati, se lahko prvič naučite osnovne opreme, pravil in stilov igranja na terenu. Teren je zelo razgiban in je na prostem. Veliko je ovir, hribov in jarkov, kar naredi igro razburlivejšo.

Te zanima Laser Tag

Laser tag je rekreativni športni strelski šport, ki ga lahko igrate tako zunaj kot notri. Udeleženci uporabljajo infrardeče svetlobne puške, s katerimi te ustrelijo. Vsak igralec nosi na glavi trak, ki zazna, kdaj si zadet in takrat zavibrira. Igra je popolnoma nenevarna in primerna za praznovanje rojstnega dne.

Zakaj za praznovanje rojstnega dne na Nerf igro

Nerf Fortnite je zanimiva igra. Primerna je že za najmlajšo populacijo, torej otroke od 6. leta dalje. Za otroke je zabava že to, ko lahko pravilno uporabljajo pištolo in predvsem takšno, ki zanesljivo strelja. Pištole, ki jih imamo so zelo preproste za uporabo in ne povzročajo težav kot zapleteni modeli. Puščice so mehke, penaste ter barvne in se dobro vidijo. To spodbuja igralce, da se izogibajo nasprotnikom, tečejo za ovirami in sodelujejo v Nerf tekmi kot da so v resničnem boju.

Če te za praznovanje rojstnega dne moti dež, lahko brez problema igraš Nerf igro tudi v zaprtih prostorih, ki jih imamo temu namenjene.

Praznovanje rojstnega dne si morajo otroci zapomniti kar se da najlepše, zato je čas da nas obiščeš v Paintball Ljubljana in se prepričaš.