Indoor paintball arena in laser tag, kaj to je in kako ju povezati?

Lepo pozdravljeni! Ali ste že kdaj obiskali indoor paintball areno? Veste, kako izgleda in kako se razlikuje od zunanjega poligona? Ali pa vas zanima kaj več o samem laser tag-u in ne veste, kje se ga igra ali pa kakšno ima povezavo z indoor paintball areno? Potem je čas da si vzamete nekaj minut in preberete spodnji članek, ki vam bo vse natančno opisal. Prijetno branje!

Kako izgleda indoor paintball arena in kaj se tam igra?

Indoor paintball arena je posebna arena, ki je pokrita. Nahaja se na lokaciji kluba Cvetličarna, torej na Kranjčevi ulici 16, v Ljubljani in je lahko dostopna. Kljub temu, da ni zunanji poligon, omogoča kvalitetne igre. Poleg tega ima notranji poligon veliko prednost, saj te dež, sneg ali ostale slabe vremenske razmere ne bodo mogle zmotiti. V notranjem velikem prostoru se nahajajo različne ovire, seveda primerne različnim igram. Seveda je ena izmed najbolj znanih indoor paintball. Gre za igro, ki je podobna navadnemu paintballu, ki se ga po navadi igra zunaj, le da je tukaj prilagojen za notranjost. Razlika je v tem, da se uporabljajo posebne paintball kroglice, ki so iz pene (G balls), kar pomeni da ni neprijetnega drsenja ali nečistoče. To pa je seveda primerno že tudi za mlajše otroke. Indoor paintball arena pa omogoča tudi druge igre, kot so laser tag (kar vam bomo predstavili spodaj) ali pa nerf fortinite, kar je prav tako zelo priljubljeno pri mlajših otrocih. Gre namreč za uporabo posebnih mehkih puščic ter nerf pištol ali pušk, ki jih izstreljujejo. Torej, indoor paintball arena, ki je sicer namenjena igranju indoor paintballa, je prav tako dobra kot zunanji poligon, njena prednost pa je tudi ta, da ti vreme ne more uničiti najljubše igre kot je na primer indoor paintball.

Kako izgleda laser tag igra?

Laser tag je vedno bolj popularna igra. Pravzaprav gre za streljanje posebnih žarkov, ki niso popolnoma nič boleči in so dobra alternativa navadnim metkom. Igra se jo lahko tako notri kot tudi zunaj in vedno znova navdušuje. Igralci se razdelijo v dve ekipi, vsaka dobi tudi svojo barvo rutice ter seveda primerno opremo. Opremo sestavlja tagger, senzorji za na glavo, zastavica, prva pomoč ter razne granate. Cilj igre je, da zavzameš bazo nasprotnikov ter jo čim dlje časa zadržuješ, da nasprotniki izgubijo svoja življenja. Tekmovalci lahko sproti pridobijo nazaj življenja, ko jim jih zmanjka gredo do prve pomoči (posebne škatlice), kjer napolnijo svoje taggerje nazaj. Pri laser tag-u je v ospredju zabava ter uspešno skrivanje in ciljanje nasprotnikov. Pomembna je zabava!

Laser tag in indoor paintball arena

Te zanima, kaj točno povezuje indoor paintball areno in laser tag? Potem si preberi nekaj več.

Povezava je namreč ta, da v indoor paintball areni lahko poteka igra laser tag. Laser tag se lahko igra tako zunaj kot tudi notri, zato ga je mogoče igrati v notranji areni, ki je sprva mišljena za indoor paintball. Igri se namreč razlikujeta, saj se nekje uporablja posebne kroglice, nekje pa zgolj laserske žarke, različna je seveda tudi oprema, vendar ovire so lahko enake. Prav tako celotna indoor paintball arena, ki vedno znova navdušuje. Poleg tega ima tudi balkone, kjer so lahko dodatne preže iz višine navzdol. Indoor paintball arena omogoča težke in strateške igre, saj je veliko ovir in različnih točk, iz kjer se lahko cilja nasprotnike. Pa veliko sreče!

V zgornjem članku smo vam predstavili sprva nekaj o sami indoor paintball areni, nato malo več o laser tag igri in na koncu, kaj združuje oboje. Kot ste lahko prebrali je možno laser tag igrati v zgoraj omenjeni areni. Arena je primerna tudi za različne igre in pripravljena na različne boje! Upamo, da se vidimo!