Nerf in fantovščina – zakaj ju izbrati?

Tokrat vam bomo predstavili eno igro in en zelo priljubljen dogodek pri Paintball Ljubljana, ki vam ju ponujamo. Za koga je nerf primeren? Kaj sploh je nerf? Kako je s praznovanjem rojstnega dne z nerf igro? Ali pa fantovščina. Kako poteka? Je zanimiva? Se splača? Za koliko oseb? Kakšna je cena? Na vsa vprašanja vam bomo podali odgovor v spodnjem članku. Želimo vam prijetno branje.

Kaj je igra nerf?

Igra nerf je zelo priljubljena zlasti med mlajšo populacijo – torej našimi otroci. Zakaj? Gre namreč za igro, pri kateri se uporabljajo mehke puščice, ki jih izstreljujejo nerf puške ali pištole. Puščica je popolnoma neboleča in zato ne potrebuješ dodatne zaščite, kot na primer kakšnega kombinezona kot pri painballu. Vsak pa dobi zaščitna očala, da še povečamo varnost. Igro nerf se igra največkrat na našem zunanjem poligonu, ob Ižanski cesti. Tam imamo ogromno raznoraznih ovir, med katerimi se otroci skrivajo in tekajo. Nerf igro pa lahko igrate tudi v notranji areni, in sicer na Kranjčevi ulici 20, v Ljubljani, kjer je nekoliko manjši teren, vendar je doza zabave in adrenalina popolnoma enaka, pa še slabo vreme vas ne more presenetiti. Nerf lahko izbere tudi vaš otrok za rojstni dan, primeren pa je že kar od 6. leta dalje. Lokacijo rojstnega dneva izberete vi, na ta poseben dan pa vas sprejeme animator, ki je ves čas zraven. Na koncu vam ponudimo tudi prostor za dodatno slavje, kjer pa animator ni več prisoten.

Prednosti igre nerf

Prednosti je kar veliko. Našteli vam bomo zgolj nekaj prednosti.

 • Zagotovo je velika prednost ta, da so puščice mehke, kar pomeni, da ni nobene bolečine ob zadetku in ni potrebnega strahu pred to igro.
 • Primerna je že za čisto majhne, torej šestletnike.
 • To igro lahko izberete na rojstnem dnevu vašega otroka.
 • V ospredju te igre ni tekmovanje, temveč zabava in sodelovanje med prijatelji.
 • Igra spodbuja spretnost in natančnost, da zadeneš nasprotnike.
 • Zagotavljamo vam neomejeno dozo zabave!

Fantovščina – kaj je to?

Fantovščina je zagotovo zelo pomemben dogodek za vsakega bodočega ženina in pri nas poskrbimo, da si jo boste za vedno zapomnili. Najprej bo seveda dobrodošlica, nato pa vas animator popelje skozi različne igre. Na samem začetku se boste ogreli, nato pa vas bomo razdelili v dve ekipi. V zabavnih igrah bomo preverjali vašo spretnost, hitrost, natančnost, izvirnost, zabavnost, zanimivost in še bi lahko naštevali. Nato boste lahko izbrali, katere igre se boste šli (paintball, low impact paintball, laser tag), odvisno od tega, kateri paket izberete. Ponujamo namreč mini paket, 200 evrov za skupino do 8 oseb, kjer igrate 90 minut ali pa maxi paket, ki stane 280 evrov za enako število oseb ter 120 minut igre. Oprema, ki vam jo nudimo v paketu je paintball marker, low impact paintball marker, tagger ter kostum za ženina ?.

Kot ste lahko prebrali vam ponujamo veliko različnih iger, tako da bi se za čisto vsakega nekaj našlo. Če ne drugega, se boste gotovo nasmejali ženinu, pri njegovem izzivu. Te zanima kakšen izziv ga čaka? Potem pa nas kar obišči. Lokacija je na našem zunanjem poligonu, torej ob Ižanski cesti.

Prednosti fantovščine

Tudi tukaj je veliko prednosti. Pa si poglejmo katere:

 • Ponovno druženje s prijatelji.
 • Izziv za ženina.
 • Različne igre, kot so paintball, low impact paintball za nekoliko bolj boječe ter laser tag.
 • Ugodni paketi.
 • Preizkušanje svojih sposobnosti, spretnosti, izvirnosti, sodelovanja v skupini, timskega duha, zaupanja vase in druge.
 • Možnost dodatnega najema prostora, kjer se vaša zabava lahko nadaljuje.
 • Poligon v naravi.
 • In seveda – ogromno zabave in adrenalina! Nepozaben dan za vsakega!

V zgornjem članku smo vam zagotovo odgovorili na kakšno vprašanje, ki se je porajalo na začetku. Lahko ste si prebrali več o nerf-u in fantovščini ter njunih prednostih.