Spletna cvetličarna, poročni šopki, blog in kava za na pot

Spletna cvetličarna Sanjski šopek: ljubezen na prvi pogled.

 

sanjski-sopek

Sanjski šopek – kot zgodba s Pinteresta. A resnična.

Vse v enem? In še več kot to!

Zdaj v teh časih bi težko razložili – ker pristen stik je le pristen stik in šopki po pošti so, upajmo, samo začasna rešitev. Kar želimo povedati: ta več je občutek, ko vstopiš v to majhno, srčno cvetličarno v Škofji loki, ki kar žari od sreče. In ko te pozdravi Metka – lastnica Sanjskega šopka, potem veš, da si prišel na pravo mesto.

Da so rože tukaj izjemne, daje energija tukaj prava, da pogovor steče brez težav, da so vse želje lahko uresničene. In da bo domov odšla še kakšna zelena lončnica več, čeprav jih je doma že za celo junglo.

Kaj ni vedno tako, ko vstopiš v prostor, kjer je taka energija, da bi še ostal in da ti ni škoda niti evra, ker veš, da si podprl veliko srčnost malih podjetij.

No, zdaj, ko živimo v teh norih časih, boste lahko pred Sanjskim šopkom malce postali in poštegali skozi okno. Dobili pa boste odlično kavo za na pot in tudi šopek lahko prevzamete tu. Ko pa se spet vse odpre, no takrat pa bo verjetno trgovinica premajhna za vse obiskovalce na enkrat, ker ne dvomimo, da vsi pogrešajo ta velik srčni kotiček Škofje Loke.

 

 

Kje dobiš najlepše šopke v teh norih časih?

 

 

Spletne trgovine že stara šole. Spletne cvetličarne? Malce manj. A, svet se spreminja in potrebuje polno prilagajanj. Zato je živa tudi spletna cvetličarna Sanjski šopek. Prostori v Škofji Loki so uradno zaprti, ampak po pošti pa dobite vse kar si zaželite. 

 

spletna-cvetlicarna-Sanjski-sopek

Fizična cvetličarna Sanjski šopek je trenutno zaprta, a spletna deluje s polno paro.

 

 

Ste si zaželeli šopka? Rezanega ali suhega cvetja? Nič lažjega. Kar poglejte ponubo. 

In tudi, če razmišljate, ali bi svoji gospodični naročili katerega izmed sanjskih šopkov za rojstni dan ali kakšno drugo darilce – brez skrbi, dostava je hitra in varna. Prav tako šopki in ostali izdelki ne utrpijo poškodb. Če se zgodi nesreča, se opravičimo in seveda dobite nov izdelek. 

 

Spletna cvetličarna Sanjski šopek je odprta vse dni v tednu, vsak dan. 

Če imate posebne želje, vam jih tu z veseljem uresničijo! Zavrtite telefon, napišite mail. In verjemite, na drugi strani vam bo prijazen glas ustregel v kolikor bo le mogoče! 

 

Spletno nakupovanje je zdaj realnost, a vsi naglas upamo, da se čimprej konča! 

 

 

Poročni šopki, poročne dekoracije, sobne rastline in še več

 

 

Če še ne poznate Sanjskega šopka, vam kar hitro dam vedeti, da je to ena tistih zgodb, ki zveni kot filmska. Saj veste, z lepim koncem, a pot do cilja ni nikoli lahka. Je pa pokazatelj tega, da ko so želje zares velike in srčne – takrat se da in takrat se sanje uresničijo. No, Sanjski šopek je dokaz tega.

Metka je kreatorka norih poročnih šopkov in poročnih dekoracij. Prav takih kot jih vidite na Pinterestu, ko iščete ideje za svojo poroko. No, če iščete to – boste dobili. Taka predanost in kreativnost je doma v Sanjskem šopku, da bi jo lahko rezal z nožem, saj veste – kot meglo v tistem pregovoru. 

Glavni in prvi v Sanjskem šopku je poročni šopek! Potem pride še vse ostalo. No, tudi ta dinamika se je, zdaj, v teh nepredvidljivih dneh, spremenila. Zato pa Metka ustvarja imenitne šopke, ki izgledajo kot poročni – a so za domov. Res priporočamo! Res.

Včasih je odveč izgubljati besede, ker ko vidite izdelke – preprosto ostanete brez njih, besed namreč. 

 

Sanjski šopek ima svoj blog

 

Če ob izdelkih Sanjskega šopka zaradi svoje veličastnosti, unikatnosti, srčnosti ostanete brez besed. Potem boste veliko besed našli tam kjer so doma nasveti Sanjskega šopka. Nasveti vseh sort.

Sanjski šopek blog ponuja različne tematike, ki jih je vredno prebrati. Še posebej če ste v fazi, ko se pripavljate na poroko. Uporabnih nasvetov, ki vam bodo olajšali priprave na poroko tu ni konca. 

sanjski-sopek-blog

Blog Sanjskega šopka ponuja uporabne nasvete, ki pišejo sanjske zgodbe.

Na blogu boste našli nadvse obširen vodnik čez celotno poroko – vse kar zadeva dokumentacijo, do tistih bolj romantičnih izhodišč kot sta poročna obleka ali dekoracija poročnega obreda. 

Sicer pa vedno aktualno zapisi o vseh dobrih sestavinah dobre poroke: kaj so naprsni šopki in ali so še in, kako izbrati pravo poročno darilo kakšni so zadnji trendi zarok ali kako zaprositi za roko. To je nekaj zadnjih vsebin, ki se na tedenski ravni dopolnjujejo in vas redno vabijo k branju! Priporočamo! 

 

 

Zakaj je (spletna) cvetličarna v Škofji Loki en sam superlativ?

 

 

Razlogov je veliko. A že zato, ker je sama zgodba Sanjskega šopka tako sanjska jo je vredno spoznati. Videti. Občutiti.

In ko to doživite, vam zleze pod kožo. Res. 

Iskrenost, iskrivost, energije na kupe. Vedno sveže in nore ideje. Polne entuziazma, polne srčnosti! To je tisti prvi, človeški vtis. In kar je drugo so tu izdelki. 

 

sanjska-cvetlicarna-sanjski-sopek

Sanjski šopek ne razočara.

 

Izdelki izpod rok Sanjskega šopka so imenitni. Zares kvalitetni. Pa naj si bo za šopek, za zavito darilo, za nasvet. Za vsakim dejanjem in akcijo stoji ekipa, ki se zaveda, kaj pomeni dobro in trdno delati za dosego ciljev, ki ve, kako se stvari streže. 

Ljudje že dolgo ne kupujemo več “bučk”, za dobro ceno za zahtevamo več kot dober izdelek. In tega vam Sanjski šopek ponudi. 

 

Spletna cvetličarna Sanjski šopek in tista fizična v Škofji loki vas brez dvoma ne bo razočarala.
Preberite še: Mame opisujejo najlepša darila za materinski dan